Hjem - Lions Brørup

Om Lions Brørup

Lions Brørup er chartret d. 6. juni 1998
Lions Brørup er en blandet klub

Lions er en humanitær organisation. Faktisk verdens største, private organisation af den type. Etableret i USA i 1917 og siden 1950 repræsenteret i Danmark. I dag er der ca. 7000 medlemmer i Danmark, Grønland og Færøerne.
Der er over 1,4 millioner lionsmedlemmer - kvinder og mænd - i 190 lande overalt i verden. Hvert år omsættes millioner af kroner til humanitært hjælpearbejde. Lions indsamler pengene og sørger for at de kommer videre til bestemte formål. Enten i lokalområdet, i Danmark eller ude i verden.
Ikke én af de indsamlede kroner bruges på administration
den betales af medlemmerne selv i form af kontingent.

Hvem er medlemmerne?
Lions er ingen loge, men en forening for kvinder og mænd, der har valgt at bruge deres fritid på at hjælpe andre. Det sker primært i den lokale Lions og dermed i lokalområdet. En stor del af det arbejde, medlemmerne af Lions udfører, foregår netop lokalt.
Lions Brørup, har hjemsted i Brørup. Vi arbejder  i og dækker følgende områder : Brørup,
Lindknud, Foldingbro, Tobøl, Føvling, Holsted, Hovborg og Glejbjerg. De fleste af Clubbens medlemmer kommer fra dette område.