Hjem - Lions Brørup

Henne Strand og Årø

Ferieboliger i Henne

Alt optaget i 2018

Lions’ ferieboliger ved Henne Strand er beliggende direkte ved stranden med gode tilkørselsforhold med fastunderlag.

Fra nogle af lejlighederne er der udsigt over havet.
Lejlighederne er hyggeligt indrettet med kombineret stue/køkken med brændeovn, to soveværelser med hver to senge (en seng i hver lejlighed er en moderne hospitalsseng), badeværelse, sauna, terrasse mod vandsiden og en lille grillplads ved indgangspartiet

Lejlighederne er handicapvenlige, men det er nødvendigt at have en hjælper med af hensyn til de daglige, praktiske aktiviteter..

Ferieboliger på Årø
Alt optaget i 2018
Lions’ ferieboliger på Årø ligger højt på øen lige ved siden af kirken.

Fra alle lejlighederne er der direkte udgang til en terrasse og en lille have med græsplæne.

To af lejlighederne er indrettet med stue, køkken, base og to soveværelser.
I den tredje lejlighed er der kun et soveværelse.

Der forefindes hospitalssenge i alle lejligheder. Desuden er der mulighed for at etablere yderligere to sovepladser i stuen.

Hvem kan låne ferieboligerne?

Lions’ ferieboliger på Årø og ved Henne Strand er opført for penge, der er kommet ind ved salg af lodsedler i det tidligere Lions’ Julelotteri i Jydske-Vestkystens dækningsområde.
Lejlighederne er netop blevet gennemrenoveret, og de udlånes for en uge af gangen til handicappede, syge, pensionister og ældre mennesker med deres familie eller hjælpere samt til klienter fra forskellige institutioner.
Hunde og katte må desværre ikke medbringes.
Ferieboligerne kan ikke søges i vinterhalvåret.

Hvem henvender man sig til?

For at komme i betragtning skal man have bopæl i Brørup - Holsted - Glejbjerg - Hovborg - Lindknud, eller i deres nærhed.
Der kræves en skriftlig ansøgning.
Det anbefales at være i god tid, fordelingen af ferieboliger sker allerede i årets første 3 måneder.

Tildelingen af ferietid i lejlighederne, for følgende uger i 2018, varetages af:
Lions Brørup

Grøn er ledig - rød optaget
Årø     Uge  34    Uge 42    Uge 42

Henne  Uge 22  Uge 29  Uge 36  Uge 42

Der ud over er følgende uger ledige i Henne Mod betaling
Uge nr. 18 -19 -25 - 26 -31 - 33 -38 - 40.
Disse uger afregnes med kr.1460,00 + forbrug

Ansøgning sendes til :

Per Højrup Hansen
Rahbæks Alle 17
6650 Brørup
tlf. 7538 3409
mailto:phh1951 ved hotmail prik com
Senest 1. maj 2017

Hvad koster det?

Udover eget elforbrug er det gratis at benytte lejlighederne. Men det forudsættes, at de, der låner en lejlighed, også rent faktisk benytter lejligheden i hele den uge, man har til rådighed.

Har du ønsker for år 2017, venligst hent et ansøgningsskema her